Plan uw bezoek
Zoek op of Zoek op Accommodaties
Zoek op of Zoek op Kampeerplekken

Voorzieningen

Het centrumgebouw oogt als een soort bezoekerscentrum waarin zich de receptie bevindt met een gezellige, zitruimte, leestafel, bibliotheek, kinderkamer en natuureducatie. Hier kun je genieten van een kop koffie, thee of frisdrank met gratis gebruik van Wifi.

Sanitair

Er zijn drie grote sanitair gebouwen met alle voorzieningen en onder andere een babywasruimte, twee gebouwen worden in voor- en naseizoen verwarmd en in één gebouw is een mindervaliden unit en een wasserette.

Er zijn twee kleine satelliet gebouwtjes in verband met de kortere afstand naar de toiletten.

Pizzaoven

Wil je eens echt iets anders dan een traditionele barbecue, ga dan met elkaar pizza's maken op een hout gestookte oven. Een hele leuke interactieve bezigheid waarbij je om beurten je een eigen pizza samenstelt. Als de oven voldoende heet is, is je pizza al na 3 minuten klaar! Je huurt bij ons de pizza oven voor een  avond (€ 50,-).

Je bestelt de enige echte pizzadeeg bolletjes á € 1,- per stuk (afname per tientallen) met de originele pizzasaus á € 2,-. Van ons krijg je er nog wat traditionele pizzakruiden bij, een deegroller, snijplank + snijmes en plank om deeg uit te rollen met een beetje bloem.

En verder...

Op parkeerplaats II en III staan vuilcontainers en op parkeerplaats II is een milieustraat voor GFT, glas en papier.

Op parkeerplaats I, direct achter de slagboom, is een camper service station. Ook is er op het terrein een sportveld met een jeu-de-boulesbaan en een kleine  buitenstalling voor caravans.

De enige plaats waar u als individuele kampeerder een vuurtje kan aanleggen is op de overdekte kampvuurplaats op het natuurkampeerterrein. Wij verkopen zakken hout via de receptie.

Reserveren en prijzen