Voorzieningen

Het centrumgebouw oogt als een soort bezoekerscentrum waarin zich de receptie bevindt met een gezellige, zitruimte, leestafel, bibliotheek, kinderkamer en natuureducatie. Hier kun je genieten van een kop koffie, thee of frisdrank met gratis gebruik van Wifi.

Pizzaoven

Wil je eens echt iets anders dan een traditionele barbecue, ga dan met elkaar pizza's maken op een hout gestookte oven. Een hele leuke interactieve bezigheid waarbij je om beurten je een eigen pizza samenstelt. Als de oven voldoende heet is, is je pizza al na 3 minuten klaar! Je huurt bij ons de pizza oven voor een  avond (€ 75,-).  Wij leveren dit jaar geen pizzadeeg.

Sanitair

Er zijn drie grote sanitair gebouwen met alle voorzieningen en onder andere een babywasruimte, twee gebouwen worden in voor- en naseizoen verwarmd en in één gebouw is een mindervaliden unit en een wasserette.

Er zijn twee kleine satelliet gebouwtjes in verband met de kortere afstand naar de toiletten.

Douchen is betaald, met een pasjes systeem, om bewustwording van waterverbruik te bevorderen en voor een vlotte doorstroming ( wij hebben een Gouden Green Key certificaat).

En verder...

Op parkeerplaats II en III staan vuilcontainers en op parkeerplaats II is een milieustraat voor GFT, glas en papier.

Op parkeerplaats I, direct achter de slagboom, is een camper service station. Ook is er op het terrein een sportveld met een jeu-de-boulesbaan en een kleine  buitenstalling voor caravans.

De enige plaats waar u als individuele kampeerder een vuurtje kan aanleggen is op de overdekte kampvuurplaats op het natuurkampeerterrein. Wij verkopen zakken hout via de receptie.

Momenteel is de kampvuur afgesloten i.v.m. Covid -19

Reserveren en prijzen