Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Bekijk dan hier de antwoorden op de meest gestelde vragen of neem contact met ons op. 

Mag ik bezoekers ontvangen op mijn kampeerplaats?

Dagbezoek of visite is alleen toegestaan bij mooi weer zodat er in de buitenlucht gezeten kan worden.

Op dit moment geldt de regel ;  Er zijn twee dagbezoekers welkom per kampeerplaats. Bezoek moet wel tijdig aangemeld worden!!  We streven nog steeds naar een zo beperkt aantal dagbezoekers ivm het veligheidsgevoel van onze kampeerders. Wij hanteren een maximum van 50 dag- bezoekers per dag!  Vol=VoL

Wat zijn de openingstijden van de receptie?

De openingstijden van de receptie zijn gedurende het seizoen wisselend. 

  

Vanaf maandag 13 sept. 2021 tot nader order geopend van  10.00 tot 12.00 uur   maandag t/m  donderdag

 vrijdag 10.00-12.00   13.30-16.00 uur

  zaterdag en zondag     10.00-12.30  en 13.30-15.00 uur

Kan ik nog wel kamperen op de Harskamperdennen vanwege het Coronavirus?

Laatste update 01-07-2021

Op dit moment zijn wij alleen open voor gasten die gereserveerd hebben. Aan de hand van de regelgeving van de RIVM en de verspreiding van het Coronavirus zullen wij de mogelijkheid tot kamperen op ons terrein aanpassen. Houd voor de actuele informatie onze site in de gaten. 

Welke maatregelen zijn er getroffen omtrent het Coronavirus?

Laatste update 20-6-2021

Geachte gast,

Zoals u wellicht heeft vernomen, heeft het Coronavirus grote impact op ons land. Ook wij zijn genoodzaakt, voor uw en onze veiligheid, maatregelen te treffen om verspreiding van het virus tegen te gaan. Middels deze brief willen wij u graag kenbaar maken wat dat betekent voor uw verblijf op ons kampeerterrein.

Verblijf
Allereerst zijn gasten met symptomen passend bij het Coronavirus zoals omschreven door het RIVM, niet welkom om te komen kamperen op het kampeerterrein. Tevens gasten die tijdens hun verblijf last krijgen van deze symptomen verzoeken wij dit telefonisch te melden en het terrein direct te verlaten. U kunt enkel met uw eigen gezin komen kamperen.  Daggasten zijn beperkt toegestaan!

Kamperen en regels
Kamperen op het kampeerterrein betekent dat op uw staanplaats dezelfde regels van het RIVM gelden als thuis. Dit houdt in dat u regelmatig handen wast, u afwast, in uw eigen kampeermiddel en consequent anderhalve meter afstand houdt van personen anders dan uw gezin. 

Hygiëne en Sanitair
Ook worden er op het terrein speciale hygiëneregels gehanteerd. Zo bent u verplicht voor het binnenkomen van de receptie uw handen te wassen. Ook zal er extra aandacht besteed worden aan de schoonmaak van de receptie, met de nadruk op de zogenoemde “handcontactpunten”. 

Receptie en betalingen
Wij vragen u te allen tijde om met 1 persoon van uw staanplaats de receptie te betreden. Tevens vragen wij u in acht te nemen dat er maximaal vier gasten tegelijk in de receptie aanwezig mogen zijn. Wanneer er verschillende gasten tegelijk de receptie willen betreden vragen wij u buiten een rij te vormen waarbij u de minimale afstand van 1,5 meter tot elkaar in acht neemt. Ten slotte vragen wij u betalingen met de pin te voldoen.Voor vragen omtrent uw reservering bent u welkom op de receptie tijdens de openingstijden.

Het naleven van de regels
Samen zullen we moeten streven naar een veilig en leefbaar terrein voor iedereen. Het is daarom in uw, ons en het terrein haar belang dat deze leefregels goed nageleefd zullen worden. Tevens zullen wij toezien op het handhaven van de leefregels en behouden wij het recht gasten te verwijderen van het terrein wanneer zij de regels niet in acht nemen.

Al deze regels kunnen aan de hand van de maatregelen van de Nederlandse regering en de adviezen van het RIVM aangepast worden. Dit zal tijdig aan u kenbaar gemaakt worden.

Wat zijn de aankomst- en vertrektijden?

Een gereserveerde plaats is op de dag van aankomst vanaf 14.00 uur beschikbaar. Op de dag van vertrek kunt u tot uiterlijk 12.00 uur op de kampeerplaats staan. 

Tot hoe laat kan ik ’s avonds arriveren?

Wij zijn geopend tot 2 okt. 2021. U kunt dagelijks tot uiterlijk tot 16.00 uur aankomen (vrijdagavond tot 20.00 uur). LET OP! De receptie is in het weekend en op doordeweekse dagen gesloten tussen 12:30 - 13:30 uur.

 

Mag je een vuurtje maken bij de vuurplaats?

Vanwege COVID-19 mag de vuurplaats niet worden gebruikt. 

Een vuurtje maken op je kampeerplaats is niet toegestaan.

Is er Wi-Fi aanwezig op het terrein?

Bij de receptie is een gratis WiFi punt, vraag naar het wachtwoord.

Zijn honden toegestaan op het kampeerterrein? 🐶

Op een beperkt deel van het kampeerterrein (Veld zwart 1-18) mag u kamperen met hond. Honden horen op het terrein en buiten het terrein aangelijnd. Sinds 2019 is er tegenover het kampeerterrein een 28 ha. groot losloopgebied voor honden.

Gasten en bezoekers mogen geen hond meenemen.

Hoeveel plaatsen heeft Harskamperdennen?

Harskamperdennen heeft alleen toeristische plaatsen,  zo'n 120 plaatsen met elektra, 36 comfortplaatsen, 18 plaatsen voor gasten met hond(comfortpl.), ruim 70 plaatsen op het Natuurkampeerterrein en 11 huuraccommodaties . Zie de plattegrond voor de indeling van het terrein.

Is er plek voor campers?

Campers zijn toegestaan mits er, behalve bij aankomst en vertrek, niet mee wordt gereden. Op het Natuurkampeerterrein zijn geen campers maar wel kampeerbusjes toegestaan.

Is er een recreatieteam?

Op de Harskamperdennen is er in onderstaande periodes een animatieteam aanwezig:

In de zomervakantie van maandag 12 juli tot vrijdag 20 augustus.

Van maandag t/m vrijdag is er een programma.

Mag ik met de auto op het terrein? 🚗

Het kampeerterrein is autovrij, na het uitladen rijdt u de auto stapvoets naar de parkeerplaats. Voor boodschappen kunt u gebruik maken van een bagagewagentje.

Wat is er aan elektra mogelijk?

De meeste plaatsen met elektra aansluiting hebben een 6 Ampère aansluiting (er zijn nog een paar plaatsen met 4 Ampère). Let op met 6 Ampère x 230 Volt kunt u maximaal 1.320 Watt aansluiten.

Mag er worden gebarbecued? Mag er worden gestookt?

Afhankelijk van de weerssituatie mag er worden gebarbecued, bij twijfel vraag er naar bij de receptie. Barbeque op gas is bijna altijd mogelijk!

In verband met het kwetsbare gebied waarin de Harskamperdennen zich bevindt mag er alleen kampvuur worden gemaakt op de daarvoor bestemde plaatsen met uitdrukkelijke toestemming van de eigenaren van het terrein. Dit geldt ook voor vuurkorven, stookpotten, vuurschalen e.d.

Kijk eventueel op www.natuurbrandrisico.nl  Gelderland Midden. Wij kondigen bij Fase 2 een algeheel stookverbod af (incl. BBQ op kolen)