Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Bekijk dan hier de antwoorden op de meest gestelde vragen of neem contact met ons op. 

Is er Wi-Fi aanwezig op het terrein?

Bij de receptie is een gratis WiFi punt, vraag naar het wachtwoord.

Zijn honden toegestaan op het kampeerterrein? 🐶

Op een beperkt deel van het kampeerterrein (Veld B 1-19) mag u kamperen met hond. Honden horen op het terrein en buiten het terrein aangelijnd. Sinds 2019 is er tegenover het kampeerterrein een 28 ha. groot losloopgebied voor honden.

Gasten en bezoekers mogen geen hond meenemen.

Hoeveel plaatsen heeft Harskamperdennen?

Harskamperdennen heeft alleen toeristische plaatsen,  zo'n 120 plaatsen met elektra, 36 comfortplaatsen, 18 plaatsen voor gasten met hond(comfortpl.), ruim 70 plaatsen op het Natuurkampeerterrein en 11 huuraccommodaties . Zie de plattegrond voor de indeling van het terrein.

Is er plek voor campers?

Campers zijn toegestaan mits er, behalve bij aankomst en vertrek, niet mee wordt gereden. Op het Natuurkampeerterrein zijn geen campers maar wel kampeerbusjes toegestaan.

Wat zijn de aankomst- en vertrektijden?

Een gereserveerde plaats is op de dag van aankomst vanaf 14.00 uur beschikbaar. Op de dag van vertrek kunt u tot uiterlijk 12.00 uur op de kampeerplaats staan. Op de vertrekdag zelf kunt u bij de receptie, indien mogelijk, tegen betaling van het Dag Uittarief de hele dag blijven staan.

Tot hoe laat kan ik ’s avonds arriveren?

tot de sluiting van het terrein op 26 okt. tot 17.00 uur (zie ook openingstijden receptie)

Is er een recreatieteam?

Tijdens de Meivakantie, Hemelvaart/Pinksteren en in de Zomervakantie is er een recreatieteam. Dit organiseert tal van activiteiten, ook en met de natuur. Op donderdagavond is er een groot kampvuur met Harskamperdennen Lied en broodjes bakken.

Mag ik met de auto op het terrein? 🚗

Het kampeerterrein is autovrij, na het uitladen rijdt u de auto stapvoets naar de parkeerplaats. Voor boodschappen kunt u gebruik maken van een bagagewagentje.

Wat is er aan elektra mogelijk?

De meeste plaatsen met elektra aansluiting hebben een 6 Ampère aansluiting (er zijn nog een paar plaatsen met 4 Ampère). Let op met 6 Ampère x 230 Volt kunt u maximaal 1.320 Watt aansluiten.

Wat zijn de openingstijden van de receptie?

De openingstijden van de receptie tot 26 okt. van 10.00 - 12.00 uur (na 26 oktober GESLOTEN tot 27 maart 2020)

(aankomst dagelijks tot uiterlijk 17.00 uur)

Mag er worden gebarbecued? Mag er worden gestookt?

Afhankelijk van de weerssituatie mag er worden gebarbecued, bij twijfel vraag er naar bij de receptie. Barbeque op gas is bijna altijd mogelijk!

In verband met het kwetsbare gebied waarin de Harskamperdennen zich bevindt mag er alleen kampvuur worden gemaakt op de daarvoor bestemde plaatsen met uitdrukkelijke toestemming van de eigenaren van het terrein. Dit geldt ook voor vuurkorven, stookpotten, vuurschalen e.d.

Kijk eventueel op www.natuurbrandrisico.nl  Gelderland Midden. Wij kondigen bij Fase 2 een algeheel stookverbod af (incl. BBQ op kolen)