Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Bekijk dan hier de antwoorden op de meest gestelde vragen of neem contact met ons op. 

Is er Wi-Fi aanwezig op het terrein?

Bij de receptie is een gratis WiFi punt, vraag naar het wachtwoord.

Zijn honden toegestaan op? 🐶

Op een beperkt deel van het kampeerterrein (Veld B 1-19) mag u kamperen met hond. Honden horen op het terrein en buiten het terrein aangelijnd. Gasten en bezoekers mogen geen hond meenemen.

Hoeveel plaatsen heeft Harskamperdennen?

Harskamperdennen heeft 290 toeristische plaatsen, 11 huuraccommodaties en 5 vaste staanplaatsen. Zie de plattegrond voor de indeling van het terrein.

Is er plek voor campers?

Campers zijn toegestaan mits er, behalve bij aankomst en vertrek, niet mee wordt gereden. Op het Natuurkampeerterrein zijn geen campers maar wel kampeerbusjes toegestaan.

Wat zijn de aankomst- en vertrektijden?

Een gereserveerde plaats is op de dag van aankomst vanaf 14.00 uur beschikbaar. Op de dag vertrek kunt u tot uiterlijk 12.00 uur op de kampeerplaats staan.

Tot hoe laat kan ik ’s avonds arriveren?

Tot uiterlijk 20.00 uur.

Is er een recreatieteam?

Tijdens de Meivakantie, Hemelvaart/Pinksteren en in de Zomervakantie is er een recreatieteam. Dit organiseert tal van activiteiten, ook en met de natuur. Op donderdagavond is er een groot kampvuur met Harskamperdennen Lied en broodjes bakken.

Mag ik met de auto op het terrein? 🚗

Het kampeerterrein is autovrij, na het uitladen rijdt u de auto stapvoets naar de parkeerplaats. Voor boodschappen kunt u gebruik maken van een bagagewagentje.

Wat is er aan elektra mogelijk?

De meeste plaatsen met elektra aansluiting hebben een 6 Ampère aansluiting (er zijn nog een paar plaatsen met 4 Ampère). Let op met 6 Ampère x 230 Volt kunt u maximaal 1.320 Watt aansluiten.

Wat zijn de openingstijden van de receptie?

De openingstijden varieren in voor- en naseizoen en het hoogseizoen. De receptie is gedurende het hele seizoen altijd gesloten van 12.30 - 13.30 uur.