Wat onze gasten schrijven

Hieronder enkele ervaringen van onze gasten. Heeft u een ervaring over uw verblijf op Harskamperdennen die u met ons wilt delen, wij ontvangen deze graag! Bekijk ook onze beoordelingen op Google

geweldig mooi terrein met goede voorzieningen

2018

Marie-José en Wiro

Ons verblijf in één zin

Geweldig mooi terrein met goede voorzieningen

Onze beoordeling

😄 Zeer tevreden

Toelichting

Wanneer je 27 jaar op dit kampeerterrein komt hoeft het geen betoog dat je je er happy voelt. Mooi natuurlijk terrein, ruime plaatsen. Goed sanitair. Aardige mensen. Omgeving super om te wandelen of te fietsen. Met een beetje geluk kom je in de nabije omgeving een zwijn, ree of hert tegen. Voor insiders even het volgende: na 17 jaar op plaats 103 te hebben gestaan, gaan we verhuizen naar 92!! Het is maar dat je het weet. Tot ziens en geniet van de zomer.

Perfect!

2018

Lucien en Brigitte schrijven;

Ons verblijf in één zin

Perfect!

Onze beoordeling

😄 Zeer tevreden

Toelichting

Prachtige bos camping met zeer ruime plaatsen (stonden op het veld waar honden zijn toegestaan). Een aanrader!!

🌲 "Heerlijk lang weekend op jullie Natuurkampeerterrein"

2017 | Mw. van Bijlert schrijft;

"We hebben weer een heerlijk lang weekend op jullie Natuurkampeerterrein doorgebracht en we vinden het niet alleen een fijne en veilige plek voor de kinderen maar vinden de bejegening aan de balie ook altijd even plezierig en zijn ook altijd weer zeer tevreden over de verzorging van mn het sanitaire gebouw en de voorzieningen daar, zoals aanwezigheid van toiletpapier en toiletseat-cleaner. 

Zaken die niet altijd vanzelfsprekend zijn maar beslist heel prettige voorzieningen bij het kamperen!"


"Heerlijk genoten op de Harskamperdennen"

2017 | Judith schrijft;

"Genoten op de camping, mooi, schoon, rustig en heerlijk weer gehad. Zou wel fijn zijn als er een bestellijst komt voor het brood. Veder zou een natuurlijke (speel)plas/vijver ook een uitkomst zijn met warm weer.Lang geleden hier geweest, dus leuk om weer een keer terug te zijn geweest."


"Kamperen + Pizza oven" 🍕

2017 | Familie Ruis schrijft;

"Wij hebben als familie in een meiweekend twee safaritenten en de pod gehuurd vanwege een verjaardag. Het was fantastisch! Iedereen genoot van het heerlijke buiten zijn en de kinderen speelden de hele dag zonder enige behoefte aan elektronica. Op zaterdagavond hebben we de pizza-oven gehuurd. Ook een groot succes. Weer eens heel wat anders dan de barbecue en wat een heerlijke pizza's. De service van gastvrouw en -heer willen we hier ook prijzen. Alles is tiptop voor mekaar.

Tot aan de kleinste details wordt gedacht (vers zelfgemaakt pizzadeeg, pizzasnijders, een lantaarn met kaars bij de voordeur enz.) Naast een wandeling in het bos hebben we ook nog fietsen en skelters gehuurd op het kampeerterrein.Is er dan niets tegengevallen? Jazeker wel. Het weekend was veel te kort. We komen snel een keer terug."


"Oase van rust, een aanrader!"

2017 | Rob & Nel schrijven;

"wij hebben ongeveer 2 weken met ons campertje op de harskamperdennen gestaan het is een oase van rust,midden in de natuur ,we fietsten zo het bos in,prachtige omgeving,prima sanitair, leuke beheerdres een aanrader"


âšŊ "Kinderen vroegen de hele vakantie niet om I-pad of DS"

2017 | fam. Stalenhoef schrijft;

"Wat een fantastische vakantie hebben wij gehad op de Harskamperdennen! Voor ons was dit de eerste keer kamperen met onze zoons van 3, 6 en 8 jaar oud, dus best spannend hoe dit zou gaan. Daarom kozen wij voor het huren van een Safaritent, die al helemaal ingericht is, inclusief opgemaakt bedden.

Voor ons was de keuze voor deze camping heel bewust. De camping is erg mooi, de plaatsen zijn ruim, het is er rustig en er is voor de kinderen ook genoeg entertainment zoals knutselen, balspelletjes, levend stratego, smokkelspel, kampvuur en ze vonden het allemaal geweldig. Wij hebben heel bewust de I-pads en DS thuisgelaten, om de kinderen te stimuleren zelf te gaan spelen en er op uit te gaan. Ondanks dat ze nog nooit gekampeerd hebben en in Amsterdam, waar we vandaan komen, niet vaak kunnen buiten spelen, waren ze hier echt continu buiten en lekker bezig.

Je kunt hier prachtige boswandelingen maken , maar ook de zandverstuivingen zijn geweldig en de kinderen genoten zichtbaar van de ruimte! Om de paar meter zagen ze wel weer een spoor van een ree, een mooie rups of een grote mestkever. De kinderen hebben zich geen moment verveeld en hebben de hele vakantie niet gevraagd om de I-pad of de DS en dat zegt denk ik genoeg. Wij kijken alweer uit naar de volgende keer, want we komen hier zeker terug!"


Uw beoordeling delen met ons

Kampeerterrein midden in de natuur

De Harskamperdennen ligt binnen een (grofwild)raster en gaat op in de omringende natuur. En dat betekent geen coniferenhagen en dergelijke maar wel bijvoorbeeld grove dennen van meer dan 150 jaar oud en andere beplanting die ook in het omringende bos voorkomt.

Harskamperdennen ligt voor Nederlandse begrippen op een unieke locatie, op loopafstand van het Kootwijker Zand. Radio Kootwijk met zijn karakteristieke zendgebouw ligt op zes kilometer afstand.