Algemene voorwaarden

U leest alles over uw rechten en plichten in de RECRON-voorwaarden. Deze duidelijke afspraken zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond en de ANWB. Als u ze zorgvuldig doorleest, weet u precies waar u aan toe bent bij Kampeerterrein Harskamperdennen.

RECRON-voorwaarden voor toeristische plaatsen

RECRON-voorwaarden voor vakantieverblijven

RECRON-voorwaarden voor seizoenplaatsen

 

Toelating

Het kampeerterrein is alleen bestemd voor het toeristisch kamperen en toegankelijk voor kampeerders met een toeristisch kampeermiddel. Bezitters van auto 's motoren en bromfietsen mogen alleen de daarvoor bestemde wegen gebruiken.

Verblijfsduur

De maximum verblijfsduur is bepaald op vier weken (uitgezonderd voor- en najaarsarrangementen), Het huren van een seizoenplaats of jaarplaats is niet mogelijk. Uitgezonderd Voor- en Najaarsarrangementen, mogen kampeermiddelen niet langer dan maximaal drie nachten onbewoond worden achtergelaten. Indien mogelijk kan een caravan of camper tegen het daarvoor vastgestelde tarief worden geparkeerd in de caravanstalling. Het verhuren/onderverhuren van tenten en caravans is niet toegestaan.

Hygiene

Streef er naar het terrein en voorzieningen in zo goed mogelijke staat te houden; graaf niet; breng afval op de daarvoor bestemde plaatsen. Ziektegevallen moeten worden gemeld bij de beheerder. 

Huisdieren

Het meebrengen van honden is alleen toegestaan door kampeerders op het speciale hondenterrein. Op het overige gedeelte zijn honden niet toegestaan, dit geldt ook voor honden van bezoekers.

Lawaai

Het voor andere gasten hoorbaar zijn van uw radio, TV of muziekinstrumenten en dergelijke is niet toegestaan.

Nachtrust

's- Avonds om 23.00 gaat de nachtrust in en eindigt 's morgens om 07.00 uur. Spreek dan zacht, maak geen muziek, lawaai of onnodig fel licht.

Gasten

Gasten van kampeerders melden zich bij aankomst bij de receptie en brengen geen vervoermiddel op het terrein anders dan op de daarvoor aangewezen parkeerplaatsen.